vanarendonkmasongarments

Een stralende zon, tijd voor zomerschoenen

De zon schijnt volop deze dagen, en het is bijna zeker dat het ook niet de laatste keer is dat de zon volop gaat schijnen. De winter is amper voorbij, technisch gezien, en de zomer zit al in de Nederlandse bol. Hoogtijd om ons allemaal een beetje aan te passen. Want om heel eerlijk te zijn, al die winterkleding en schoenen hoeft echt niet meer. Nou gaan we niet met zijn allen gelijk op teenslippers lopen, maar een leuke zomerschoen kan geen kwaad.

Tijd voor de heren

Kijk de vrouwen komen geregeld nieuwe schoenen en zijn altijd voorbereid op plotselinge weersveranderingen en kunnen zo hun gehele outfit hierop aan passen. We weten allemaal dat de mannen over het algemeen, op een paar uitzonderingen na, kunnen niet heel snel anticiperen op de weersveranderingen. Nou zijn de menig schoenenwinkels er al op voorbereid en hebben ze al verschillende collecties klaar staan. Zoals Mason Garments beschikt over leuke collectie heren schoenen.

Grote keuze

Nou is er een heel groot assortiment aan keuzes, maar het is belangrijk om voor jezelf goed op een rij te hebben staan waar een schoen aan moet voldoen. Ben je een liefhebber van leren schoenen of ga je eerder voor suede schoenen? Wil je een leuke kleur of zijn basis kleuren zoals zwart, wit of grijs ook al voldoende om jouw outfit mee af te maken? Wil je veters of ga je voor het makkelijke klittenband? Ja ook voor volwassen mannen zijn er schoenen met klittenband.
Ben je nog helemaal blanco en heb je nog geen idee waar jouw schoen aan moet voldoen? Ga langs de winkel, genoeg winkelmedewerkers die jouw kunnen helpen bij het vinden van de juiste schoen. Koop dan ook niet gelijk bij de eerste de beste winkel maar ga vergelijken.

De juiste verzorging.

Veel mensen laten dit links liggen en dat is zonde. Wanneer je jouw schoenen goed verzorgd en met het juiste product behandeld gaan ze langer mee dan dat je er niets aan doet. Het klinkt afgezaagd maar behandel jouw nieuwe schoenen het eerste jaar als een soort baby. Spuit ze regelmatig in wanneer dit mag met het materiaal, poets ze af en toe op en zorg dat wanneer je suede schoenen hebt deze niet mega veel in contact komen met water. Zonde van de vlekken die erop komen te staan dan.
Wil je er niet super veel mee bezig zijn? Ga dan voor leren schoenen. Deze kunnen tegen een stootje, regen kunnen ze aan en je hoeft ze niet super vaak te verzorgen. Af en toe natuurlijk wel, zo blijft het leer ook mooier.

Geef een reactie