Hoe krijg ik dat zomergevoel?

Het is nu nog winter, maar de blauwe lucht en zon deze dagen doen ons al denken aan de zomer. Terrassen stromen vol en mensen gaan massaal naar het strand. Nu het mooi weer is moeten we ervan profiteren. Maar je kunt het mooie weer ook zelf opzoeken. Hierbij hoef je niet te wachten tot de zomervakantie, al eerder kun jij (mits het te regelen is op je werk) de zon opzoeken. Maar als dat allemaal niet lukt en je moet wachten op de zomervakantie om van de Nederlandse of buitenlandse zon te genieten, kun je deze tips opvolgen om dat zomergevoel alvast te krijgen.

Zonnebril

Zodra de zon zich enigszins laat zien, sta jij paraat met je zonnebril. Buiten paradeer je er mee rond en binnen zet je hem in je haar of hang je hem aan je shirt. Als jij een zonnebril bij je hebt dan komt die zomer vanzelf wel op je af! Iets met aantrekkingskracht?

Strand

Ken je dat gevoel dat je in de zomer met je blote voeten door het zand loopt? Heerlijk! En daarvoor hoef je niet te wachten tot de zomer. Ga naar het strand en trek je schoenen uit en loop op je blote voeten door het zand. Als er geen strand in de buurt is, kun je dit ook bij een zandbak in de speeltuin doen. Alles om dat zomergevoel te krijgen toch?

Bruin

Als je bruin bent en jezelf in de spiegel ziet, dan word je direct herinnerd aan het feit dat het zomer is. Anno 2019 zijn er meer mogelijkheden om bruin te worden dan door de zon alleen. Je kunt onder de zonnebank gaan (niet te vaak, want dan wordt je oranje) of spray tan gebruiken. Voor het gebruik van spray tan moet je schoon en gescrubd zijn. Na het gebruik van spray tan mag je 6 tot 8 uur niet douchen of sporten, omdat het anders vlekkerig wordt. Tegenwoordig hoef je niet per se meer naar een salon om je te laten sprayen maar kan je producten ook bij de drogist kopen of online bestellen.

Zwemmen

Met een frisse duik nemen, hoef je niet te wachten tot de zomer. Er zijn mensen die in de winter een duik in de zee nemen, maar als dat niet voor jou is weggelegd, kun je ook een zwembad opzoeken. Veel zwembaden hebben een buitenbad waardoor je toch dat zomergevoel krijgt. Ook kun je een ijsje halen bij het zwembad om dat zomergevoel te versterken.

Geef een reactie