Een ongeval met letselschade

Dagelijks vinden er vele verkeersongevallen plaats. Zo ontstaan er botsingen, aanrijdingen en gebeuren er ook veel eenzijdige ongevallen waarbij de bestuurder rijdt tegen een object. In vele gevallen is het zo dat er alleen materiële schade aanwezig is, maar vinden er helaas ik erg veel ongevallen met letselschade plaats. Een ongeval met letselschade kan voor nare gevolgen zorgen, omdat het soms zelfs mogelijk is dat mensen arbeidsongeschikt worden verklaard door pijn in de rug of nek. Als slachtoffer van een ongeval met letselschade heb je recht op rechtsbijstand, wat je zult krijgen van een letselschade advocaat. De letselschade advocaat neemt de zaak tot zich, waarna hij zich vanuit het letselschade bureau zal inzetten om de letselschade te verhalen. Zelf hoef je je hierdoor niet druk te maken om alle praktische zaken, waardoor jij je kunt focussen op het verdere herstel. 

Hoe gaat een letselschade bureau te werk?

Als slachtoffer van een ongeval met letselschade heb je recht op rechtsbijstand. Je zou ervoor kiezen om de hulp in te schakelen van een letselschade bureau of een letselschade advocaat. Echter zit hier een groot verschil tussen. Het is zo dat iedereen een letselschade bureau kan en mag starten, waardoor iedereen zich uit kan roepen tot letselschade specialist, Er zijn geen officiële erkenningen, waardoor je niet weet met welke partij je in zee hgaat.

Een letselschade bureau met letselschade advocaten is echter iets anders. Een letselschade advocaat is een beschermde naam die is voorbehouden aan leden van de specialistenvereniging LSA. Met het inschakelen van een letselschade advocaat zul je worden geholpen door een deskundige advocaat, die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en 10 tot 30 jaar ervaring heeft met letselschade en het verhalen hiervan.

Overal gemakkelijk een letselschade advocaat inschakelen

Waar je je ook bevindt en waar een ongeval ook heeft plaatsgevonden, op iedere plaats in Nederland kun je terecht bij een letselschade advocaat. Na de juiste verzorging te hebben gekregen, kun je via de letselschade advocaat de schade verhalen op de dader. Zo is er ook een letselschade advocaat Ermelo, die je bij een ongeval dat heeft plaatsgevonden in de buurt van Ermelo zal ondersteunen. Jij kunt je volledig focussen op het herstel, terwijl de letselschade advocaat zich voor je in zal zetten om de hoogst mogelijke schadeclaim te kunnen krijgen! In de vergoeding is zowel rekening gehouden met de gemaakte kosten zoals het vervoer, de zorgkosten en de dagen dat je niet hebt kunnen werken, als het smartengeld waar je recht op hebt als slachtoffer!

Geef een reactie