Alles wat je moet weten over VeChain

De lijst met bestaande cryptomunten lijkt wel eindeloos en er komen nog steeds met de regelmaat van de klok nieuwe munten bij. Voor wie niet thuis is in deze, toch wel unieke wereld, dreigt al snel het overzicht verloren te gaan en dat is ook volkomen normaal. Ieder project en iedere munt heeft zo zijn eigen kenmerken en het is onbegonnen werk om de nodige kennis te vergaren als je je hier niet dagelijks in kunt verdiepen. Om het voor jou net iets makkelijker te maken, geven we je hier alvast een mooi overzichtje van wat je mag verwachten van VeChain.

Hoe is VeChain ontstaan?

In 2015 had Sunny Lu, een grote naam binnen Louis Vuitton, er genoeg van om steeds opnieuw geconfronteerd te worden met vervalste producten die op de markt aangeboden werden. Dit ging ten koste van de eigen omzet, maar de strijd hiertegen bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Tot hij op het idee kwam om de technologie van de blockchains in te zetten om de echtheid van producten te kunnen achterhalen. VeChain was een feit en sindsdien is het voor dit project erg snel gegaan. Je kunt er zelf de koers van VeChain bij Bitvavo op naslaan.

Wat zijn de unieke kenmerken van VeChain?

Voor ieder uniek merkproduct dat op de markt gebracht wordt, wordt al even snel een sterk gelijkend, maar vervalst product aangeboden. Hoewel de ontwerpers alle moeite van de wereld doen om hun producten te voorzien van unieke kenmerken, slagen vervalsers er steeds opnieuw in om ook dit te omzeilen. Je hebt het vast zelf al ondervonden dat namaak producten vaak nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. VeChain kan ervoor zorgen dat de authentieke producten voorzien worden van een gecodeerde tag waarvan de gegevens opgeslagen worden op een blockchain. Hierdoor wordt het voor kopers mogelijk om de oorsprong van het product dat ze willen kopen na te gaan en zich te verzekeren van het echte merkproduct.

Waarom zou je in VeChain investeren?

Na het lezen van de unieke kenmerken van VeChain is het meteen duidelijk dat dit een munt met toekomst is. Vervalsingen van merkproducten schaden de ontwerpende bedrijven en daardoor ook de hele economie. Om mee te genieten van het succes van deze baanbrekende technologie kun je bij je broker of exchanger investeren in deze munt. Je kunt VeChain aankopen vanuit je account en zo toevoegen aan je digital wallet. Bitcoin kopen, Polkadot kopen, VeChain kopen, het gaat allemaal snel en veilig bij de gevestigde waarden onder de brokers en exchangers.

Geef een reactie